Colònies de 4t

Quines colònies! Ens ho hem passat genial! Ja podeu veure quin lloc més espectacular, quina casa més xula i quin entorn més maco.
Només arribar ens van rebre els monitors explicant-nos la història dels bandolers i hem fet unes activitats relacionades amb la seva forma de vida: hem fet cabanes, ens hem tenyit un mocador, hem sortit d’excursió orientant-nos amb mapes i brúixoles i també, a la nit, hem jugat a agafar la bandera i a amagar-nos pel bosc. A més a més, hem pujat al parc d’aventura, hem fet equilibris a l’Slackline i a la nit ens vam posar molt elegants per anar a la discoteca. També hem practicat molts esports, futbol, pin-pon, bàsquet…
I com podeu observar a les fotos hem esgotat totes les nostres energies!

portada2portada1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *