Treball de tutoria 4T de Primària

A l’hora de tutoria, els alumnes de 4t hem fet un joc molt engrescador i que ens ha servit per veure quant ens estimen i valoren els nostres companys i companyes. El joc consistia en enganxar-nos la silueta d’un nen o nena a l’esquena i anar passejant per l’aula amb una música molt relaxant de fons. Quan ens creuàvem amb una persona, ens havíem d’escriure a l’esquena una frase molt maca sobre els sentiments que ens produeix aquell company o companya o bé un adjectiu de com és aquella persona. Van sortir coses molt maques i tots vam sortir molt alegres de l’escola. Ho van deixar penjat a l’aula, per si en algun moment estem tristos, mirar les frases tan maques que ens han escrit.
20170124_162919 [800x600]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *