Apadrinament lector

Els alumnes d’ ESO del nostre IE, divendres 24 d’abril, es van convertir durant unes hores en padrins i padrines lectores dels nens i les nenes d’ INF i PRI. Donat l’èxit dut a terme el curs passat, l’activitat d’apadrinament lector s’ha estès des de P3 fins a 4t d’ESO. Pretenem fomentar l’hàbit i l’aprenentatge de la lectura , donant responsabilitat a padrins i fillols i crear uns bons lligams afectius que durin tota l’escolaritat. Aprofitant les bones temperatures, la gran majoria dels alumnes es va instal·lar al pati, a les grades, en la biblioteca d’infantil… Tot, per a aconseguir moments de lectura agradables i atraients. Va ser una activitat molt satisfactòria tant per als padrins com per als fillols, i si no mireu, mireu les imatges

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *