Sant Jordi als Jardins De Sta Clotilde

Per celebrar la diada de Sant Jordi la secció INF-PRI de l’Institut Escola va anar, com cada any, als Jardins de Sta Clotilde per escoltar contes. Enmig d’uns jardins preciosos i d’un paisatge únic, els nens i nenes passejaven per 16 paradetes escoltant contes i histories al mateix temps que gaudien d’un dia esplèndid. Varen ser dues hores molt divertides en les que els oients van tenir l’oportunitat d’escoltar els contes que els alumnes de 4t, els papes i les mames els havien preparat, convertir-se moltes vegades en protagonistes . L’entusiasme i l’esperit participatiu dels alumnes de 4t i dels papes i mames col·laboradors van crear un ambient capaç de captivar als petits i als més grans. Les seves veus van ser un excel·lent ingredient per fer d’aquesta experiència una vivència inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *