Vam sortir al diari!

Hola, som de l’escola de Lladurs. Lladurs forma part del Solsonès i de la ZER, on hi ha nou escoles: Ardèvol, Navès, la Coma, Freixinet, Llobera, Ogern, St.Climenç, Tuixent i Lladurs.

En total hi ha cent-dos nens i nenes i vint-i-cinc mestres . Si hi ha més de dotze alumnes a alguna escola hi ha dos mestres . A més a més també contem amb vuit itinerants que són els d’educació física, música, religió, anglès i educació especial, que volten per les nou escoles . Ells també ensenyen altres assignatures i els altres mestres de l’escola poden fer altres coses. A Lladurs som dotze (però al principi érem sis) i tenim dos mestres, tot i que de vegades podem ser quatre. A vegades anem d’excursions, a esquiar o al teatre i així podem veure tots els nens de la ZER.

(Els nens i nenes de cinquè)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *