HEOS, distribució de Linux per l’ensenyament de l’anglès

Distribució orientada a donar recursos per professors i alumnes per l’ensenyament de l’anglès. A més a més ofereix un pla amb 30 capítols per l’estudi de diversos aspectes de la Unió Europea. Permet l’arrencada en LiveDVD.

Vía: Genbeta

Enllaç: HEOS
Vídeo: YouTube

PREZI: Presentacions online

Presntacions online

Presntacions online

Prezi és un editor ambl que podrem crear presentacions molt dinàmicas, en un entorno online.

La peculiaridad és que no utiltiza diapositives, sinó que tot s’integra en gran llençolon enganxarem les nostres imatges, textos, vídeos, textos y vídeos. Noslatres decidirem el camí a realitzar, és a dir l’ordre en què es presentarà la informació. El seu estil dinàmic alhora que senzill i net, el converteixen en una gran aplicació.

Permet el regiustre per usuaris d’educació amb un espai de 500Mb. Força bé!

A continuació podeu veure una presentació feta com a exemple i amb la intenció de donar-li utilitat a l’aula, tant com a eina d’informació com a eina per crear els propis alumnes.

Via: Servei Educatiou del Solsonès
Enllaç: Prezi

Exemple:


Rutes pel món

Aquest és el treball realitzat per la classe d’EI i CI a l’escola de Lladurs. Ha estat una de les activitats integrants del projecte dels transports que ens ha ocupat tot el trimestre. Hem treballat la gravació de seqüències d’imatge i veu, i la cerca d’imatges per internet. Els programes utilitzats han estat l’Studio i l’Audacity.Experimentant

Les més petites de l’escola han experimentat amb l’aigua i el paper de celefon. L’han posat a l’aigua, han vist com tenyia, l’han posat sobre papers, l’han tret… han vist com els ha quedat un dibuix marcat al full.

p5110034.JPG

p5110037.JPG