Sortida a Tarraco (Tarragona)

El passat dimecres 11 de març de 2020, els alumnes de 5è i de 6è van desplaçar-se fins a Tarragona per visitar els llocs de la ciutat on hi ha restes romanes.

Els romans van anomenar a aquesta ciutat: Tarraco (en la imatge anterior hi ha una maqueta de Tarraco). Va ser una ciutat molt important en aquell temps, per als romans. De fet, va ser la capital d’Hispania Citerior (una de les dues províncies romanes de la Península Ibèrica).

L’itinerari (veure més avall el mapa) va començar amb la visita a les restes de l’aqüeducte romà que hi ha als afores de la ciutat, conegut com a “Pont del diable”. Posteriorment es van visitar els següents llocs: les muralles, la catedral (edifi posterior a l’època dels romans, però on es creu que hi havia el temple romà), el fòrum provincial, el circ i l’amfiteatre. Per manca de temps, no es van poder visitar dos llocs més (els quals formaven part de l’itinerari previst): el fòrum local i el teatre.

Per veure les fotos d’aquesta sortida, cal entrar en la pàgina “Multimèdia” d’aquest bloc.

Aquest article ha estat publicat en General, Medi social. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà