COLÒNIES de 4t

Aquest any alguns alumnes de 4t hem anat de colònies a la granja escola Can Pau. Es tracta d’una típica masia catalana envoltada de camps, prats, animals, horts i a on hem passat uns dies inolvidables.
Aqui anirem penjant fotos de totes les activitats realitzades.

37 thoughts on “COLÒNIES de 4t

 1. Jeremy

  hola soc Jeremy desde França porto molts Bonjours i a les vacances no estaria malament que em visiteu.

 2. Jeremy

  Carme si pots li pots dir a l’Aron que l’enviare unes quantes cartes.

 3. dianna

  hooooolllllllllllllla jeremy molts petons desde sant celoni i mataró saps fins i tot la iman diu que et troba a faltar jo vaig estar plorant tot el rato cel menjador i vaig fer plorar a la sakina testimem molt jeremy la classe no es el mateix sense el empollon de la classe els examens ja no van tan be i fins i tot el javi em va superar en un examen……. testimem molt jeremy petos de quart b la teva classse dara i de sempre

 4. anonim

  hola ,Jeremy com va tot per aqui?per aqui tot va genial moolta gent se’n va aques any a mi em fa molta pena peró la vida es aixi..molts petons desda aqui

 5. Jeremy

  estic pensant que aquest anonim es l’Aron abans deia que “la vida es aixi” envian aquest mensatge em donen ganes de plorar per aixo us dedico a tots aquesta cançó yo te esperare versió alvin y las ardillas.

 6. anonim

  jejejejeje jeremy no am caus mol be pero que i farem la dallana va astar pluran tot al rato no te tindrias que aver anat…..

  adeu

 7. dianna

  doncs jeremy nosaltres et de diquem la de rayos de sol es molt bonica!!!!!!! ara jo tambe estic pensant qui es l’anonim???
  deu ser moly llest o lesta i que no li caus be segon diu ueno si ho se tho dic crec que es la nassima!! perque el dia que ten vas anar ella es va quedar al menjador i va começar que t’odiava pero que et tenia que aguantar!!!!!

 8. dianna

  I TAMBE LA DE SENSE TU TERAPIA DE SHOK I FORÇA BARÇA T’EN RECORDES CATALUNYAEN MINIATURA COMENTARIS REPASALS TOTS JA VEURAS!!!!!!!!!!!

 9. Jeremy

  hello Dai soc en Jeremy desde França et dic que no se fa quantes semanes a l’Aron li vaig enviar unes cartes

 10. dianna

  ok !!! Carme aqui falten les fotos de la disco i d’en Kalouf totes les que tu vas fer!!! cuan les spenjaras?????

 11. anonim

  vau veure la pelicula tres matros sobre el cielo a mi maencantat mario casas com em posa pero cuan el millor amic de HACHE (Mario Casas) te laccident lui fa molta pena i a Babi li fa encara més pk la seva millor amiga tmb ies h i el seu millor amic i babi i la seva millor amiga!!!!! m encanta aquesta peli es super chula!”!!!!!!!!!

  petons i felicitats anna!!!!!!

 12. dianna

  les fotos de les colonies hi ha un porket i aquest es en kalouf i no em dic fai esDAI

 13. DIANNA

  no pasa res ueno jo a he començat el cole es molt guay pero al meu cor no hi cap ningu mes a part de 4tb la millor clase que hi ha hagut mai , la meva millor amiga es diu sarah i la meva fillola janna l’alba i la gise la tambe em cauen molt be pero no ocuparan mai un tros del meu cor per aixo ja esteu vosaltres 😀

 14. Jermy

  :'( buahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
  aqui els dimecres no hi ha classe jaja pero dai buaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:'(

 15. DIANNA

  que maca!!!!!!!!!!
  sabeu una cosa segurament aquest dimecres 10 d’Octubre hos vinc a visitarrr quina ilusió eske jo els dimecres per la tarda no tinc cole i com que la lalba tedentista jo vindre a recollirvos entre cometes per que segurament quan sortiu del cole jo estare 🙂

 16. Jeremy

  Tu as de la chance ici je ne peut pas aller a Espagne gratuitment.:(

  Tu tienes suerte , aqui yo no puedo ir a España gratuitamente.:(

 17. dai

  pues si mencantava aquest nano encara magrada 🙁 ningu sel estima tant com jo

  t k m alex

 18. dai

  en aquest cole he trobat a molta gent com busatres pero no com el alex el javiyi69 i la nati 🙁 🙁 🙁

 19. tata

  🙁 🙁

  per el cole peramas…

  🙂 🙂

  per que fa poc que he vis a la natiiii

  😉 😉 😉 😉

 20. dai

  ja no m’agrada l’alex ara m’agrada un nen pero ja te novia 🙁

  ueno i es diu narcis es com l’alex pero en gran i per aixo magrada el narcis no lalex

  I(l)NArcis

 21. daii

  ola me estat mirant les fotos i quins recordssss…. hi ha 8una foto k surten la laura i la natalia am la mateixa samarreta i els hi vaig regalar joo ! PD: a mi ja no em va béeeeéééé´jajajjajajaaj xD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà