Educació viària:policia, bus i hospital

El passat dimarts 25 d’octubre els alumnes de 4t vam fer una activitat d’educació viària a on col.laboraven conjuntament la policia local, la companyia d’autobús i l’hospital de Mataró. L’activitat consistia en anar en autobús de línia fins a l’hospital de Mataró acompanyats de dos policies locals que ens vam fer reflexionar sobre com anar pel carrer i com ens hem de comportar en la parada i dintre de l’autobús. Quan vam arribar a l’hospital ens van ensenyar un vidio sobre temes de salut i ens van ensenyar algunes de les instal.lacions com laboratoris, farmàcia, menjadors, etc..
A continuació podeu veure fotos de l’activitat.

2 thoughts on “Educació viària:policia, bus i hospital

  1. nassima

    M´agradat molt aquesta excursio
    va ser molt divertida i em va agradar molt puja al autobus
    de mataro a sigut molt guay

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà