Visita al parc de BOMBERS

El dia 13 de gener, els alumnes de 3r vam anar a visitar el parc de bombers de Mataró. Previament a la classe haviem fet tota una sèrie d’activitats sobre les feines que fan,vestit que porten, incendis,recerca d’informació , etc… sobre aquests professionals que actuen en cas d’emergències.
Durant la visita, ens van ensenyar totes les instal.lacions del parc i ens van ensenyar tots els vehicles que utillitxen en cas d’emergències. Hi ha un diferent , amb diferents eines segons el tipus d’emergència que hi hagi.Ens van mostrar també l’equip que han de dur en cas d’incendi.
Va ser una visita molt interessant i molt maca, A continuació teniu un resum fotogràfic.

2 thoughts on “Visita al parc de BOMBERS

  1. olga

    si va ser molt divertida la excursio als bombers el que mes em va agradar va ser la cotxera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà