COLÒNIES DE 4t

Els alumnes de 4t hem anat de colònies tres dies ( 10,11 i 12 de maig) a la granja escola “Can Pau” a prop de Peratallada ( Baix Empordà).Hem fet activitats relacionades amb animals de granja, hípica , plantes aromàtiques i cosmètica. També hem fet una visita a la vila medieval de Peratallada a on hem fet una gincana. Ha sigut una experiència molt bonica ,en un entorn natural maquíssim , on hem compartit molts moments entranyables que podreu contemplar a continuació.

Arribada a la casa

El dinar i excursió a Peratallada

sopar i desfilada de pijames

Fem hípica

La granja

 

12 thoughts on “COLÒNIES DE 4t

 1. Aitor

  m’han agradat molt les fotos que he vist i sobre tot els animals.

  DEUUUUUUUUU!!!!!!!!!

 2. Dana Bargallo Camps

  Les colonies a can pau a sigut molt divertides a la nit vam fer una desfilada super guai i tambe vam jugar a pim pom .La Alba, la Marta i jo vam vallar ens ho vam passar molt bè . Hi havia un vurro que es deia pelagri pero vam fer la broma i li vam ficar palagrini

 3. Aitor

  deuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

 4. Anònim

  En les colonies va neixea un pollet a les mebes mans i quant va neixa va comensar a moure el
  cap.

 5. Felipe

  Hola!!!!!!!

  els dies 10, 11, 12 vam anar a l’escola de “Can pau” a Peratallada.
  Vam fer moltes activitats com fer hipica, discoteca, passeig per peratallada etc…..
  Ens ho vam passar molt bé!!!!!!

 6. mario torralba burgos

  hola soc en mario i vaig anar d colonies emb va agradar molt perque vamb anar a una hipica un i havian dos cavallas que es deien tor igalla

 7. andrea

  hola os hova passar be a can pau?
  a mi en va encantar a que va ser xulo montar a cavall a mi en donava una mica de por

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà