SANT JORDI

Els alumnes de CI vem celebrar St. Jordi.

Al matí vem fer un esmorzar català. Les mestres ens van donar una llesca de pa i nosaltres si volíem hi afegíem el tomàquet. Després ens van donar a triar per menjar un tros de fuet de porc o un altre de fuet de gall d’indi. Estava boníssim!

Després del pati ens ho vem passar molt bé! Ens vem repartir les quatre classes en set grups i les mestres ens van explicar diferents contes! Vem veure titelles, vem escoltar contes musicals i en anglès, va ser molt divertit.

A la tarda, ens vem reunir amb els altres alumnes de primària al gimnàs on ens van entregar els premis pels escrits que havíem realitzar durant la setmana. Als guanyadors de cada classe els hi regalaven un llibre. Durant la tarda vem veure també diferents activitats que van fer els alumnes més grans amb l’ajuda de la mestra d’ed. física.

Abans de marxar cap a casa, ens vem endur les roses que havíem fet a l’escola. Estan fetes amb oueres i pinces d’estendre la roba. Són molt originals!