SORTIDA AL PARK GÜELL

Aquest trimestre els nens i nenes de CI hem anat d’excursió a Barcelona.
Vem passar el dia al Park Güell, però abans d’arribar-hi l’autocar ens va portar a veure la Sagrada Família, la casa Batlló i la Pedrera. Feia molts dies que a l’escola treballàvem els diferents edificis que va construir en Gaudí i ens va fer molta il·lusió poder fer una petita ruta amb l’autocar.
Un cop vem arribar al Park Güell vem trobar-nos els monitors i vem anar a un racó per esmorzar. Com que tots els nens i nenes junts érem molta colla, els monitors ens van separar en petits grups. Va ser molt divertit perquè ens van pintar la cara amb diferents colors per saber en quin grup ens havia tocat!
Quan vem començar a caminar ens vem quedar tots meravellats amb l’arquitectura del parc. Era tot molt bonic i podies trobar detalls a tot arreu on miressis. A la Sala Hipòstila ens van explicar que els cercles que hi havia al sostre eren en realitat quatre sols. Un per cada estació de l’any. També ens van ensenyar que en un camí que estava sota un porxo hi havia una estàtua d‘una bugadera.
Una de les coses que més ens va agradar va ser comprovar que en Gaudí ho omplia tot de trencadís.
Quan vem acabar de visitar el parc vem anar a un lloc per poder dinar tots junts. Allà ens vem reunir amb tots els nostres amics i quan vem acabar de menjar els monitors ens van explicar una altra activitat. Ens van donar una cartolina i papers de tots colors. I hi vem poder dibuixar el que nosaltres vem voler… Això si, fent servir la tècnica del trencadís.
Va ser un dia molt divertit i ens va agradar moltíssim!