Visita de la Lola Casas a 4t

El porxo de l’escola, un cop més, va ser escenari d’una trobada literària. Ahir, gràcies al programa “Autors a les aules” els infants de 4t van rebre la visita de la narradora i poeta mataronina Lola Casas, qui va captivar a petits i grans amb el seu tracte proper i el seu sentit de l’humor.

Van establir un diàleg centrat en els poemes i endevinalles dels seus llibres i amb la seva relació amb en Roald Dahl. També van conversar sobre com apareix la inspiració per escriure, els processos de creació conjunta amb músics i il·lustradors, els projectes que actualment té entre mans l’escriptora o la seva afició per la música i el cinema.

Finalment, la Lola els va explicar anècdotes sobre la seva feina de mestra i d’escriptora i els va permetre formular alguna pregunta de caràcter més personal.

Per cloure la trobada els nens i nenes van regalar a la Lola un recull d’endevinalles elaborat per ells durant aquests últims mesos.

Lola, moltes gràcies per l’estona compartida!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *