SANT JORDI… PREPARANT L’ANY 40!

Acabem de passar la Diada de Sant Jordi i a l’escola hem pogut gaudir de diferents propostes dels diferents cicles. A banda de les representacions i cançons del cicle superior, també cal esmentar l’exposició de manualitats dedicades a sant Jordi, fetes amb materials reciclats. Aquesta exposició encara podeu gaudir-la al vestíbul de l’escola. També al vestíbul, us animem a fer una ullada a les propostes de logotip corporatiu per a celebrar el proper curs l’any 40 de la fundació de l’actual escola d’infantil i primària. S’han proposat imatges i logotips commemoratius de tot tipus i molt creatius. Les propostes guanyadores ja han estat escollides i formaran part de les carpetes, agendes i documentació del centre durant el proper curs.

Sant Jordi 2013 i exposició logotips 40 anys d’escola

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *