Voleu jugar una mica i conèixer com som els nois i noies de cinquè?

Hem practicat el funcionament de la càmera de fotografiar i cadascú de nosaltres ens hem fet una foto. Després hem preparat un puzzle amb aquesta imatge i hem escrit una petita presentació. Ara us donem la orportunitat de conèixe’ns tot jugant a muntar el puzzle. Endavant! Només heu de clicar el nostre nom .

Dominique             Melissa                   Pere                        Oriol                 Judit                Albert                    Josep                     Jordi                  Marta             Brianda              Antonio                   Nahia                      Jose                  Janik             Núria              Georgina                 Guillem                   Eric                   Alba              Gerard        Aminatou                   Aldrin                Judit                 

4 thoughts on “Voleu jugar una mica i conèixer com som els nois i noies de cinquè?

  1. clopez17 Post author

    Antonio ja ho sé però hi ha alguns que no el van guardar bé o no tenien l’adreça del puzzle copiada. Si vols que revisem algun en concret ho podem fer quan vulguis a l’escola i si està complet el puc penjar al mateix moment. M’alegro que hagis visitat el bloc i deixat un comentari.

  2. Pere

    M’agrada molt perke surt kuasi tota la gent ho as fet molt be conxi felicitats!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. clopez17 Post author

    Gràcies Pere. És mèrit vostre que sou els que heu fet aquesta feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *