Aquest pastis es la primera vegada que el faig amb la mare peró la mare em va dir que el menjava de petita.
Ingredients: Utensilis:
-1 paquet de pa d’àngel gran. pinzell
paper
-1 pot de xocolata per sucar.
-Fruits secs
-Posar el pot de la xocolata uns segons al microones fins a fer-la liquida. S’ha de remoure amb un pinzell perquè no quedin pegots.
-Col·locar el cèrcol de pa d’ àngel sobre un plat , i començar a muntar el pastís de la següent manera :
-Posar una llesca , després amb un pinzell , pintar amb la xocolata desfeta.
-Repetir el procés una altra llesca sobre , una altra vegada xocolata , ….. . Així fins a 12 llesques i l’última capa cobrir bé amb xocolata .
– Triturar uns fruits secs guarnir la part superior, quan encara la capa de xocolata de dalt de tot està calenta, així es quedaran pegats al pastís.
-Deixar refredar una mica i després tapar amb paper d’albal i a la nevera.