CRUIXENT DE PA D’ ANGEL AMB XOCOLATA

Aquest pastis es la primera vegada que el faig amb la mare peró la mare em va dir que el menjava de petita.

Ingredients: Utensilis:
-1 paquet de pa d’àngel gran. pinzell
paper
-1 pot de xocolata per sucar.
-Fruits secs

-Posar el pot de la xocolata uns segons al microones fins a fer-la liquida. S’ha de remoure amb un pinzell perquè no quedin pegots.
-Col·locar el cèrcol de pa d’ àngel sobre un plat , i començar a muntar el pastís de la següent manera :
-Posar una llesca , després amb un pinzell , pintar amb la xocolata desfeta.
-Repetir el procés una altra llesca sobre , una altra vegada xocolata , ….. . Així fins a 12 llesques i l’última capa cobrir bé amb xocolata .
– Triturar uns fruits secs guarnir la part superior, quan encara la capa de xocolata de dalt de tot està calenta, així es quedaran pegats al pastís.
-Deixar refredar una mica i després tapar amb paper d’albal i a la nevera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà