ALES DE POLLASTRE A LA CASSOLA

Jo he fet aquest plat perquè als petits de la meva família no els agraden les coses que mengem els grans els dies que van de Nadal a Reis. La nostra alternativa són les Ales de Pollastre a la Cassola.

INGREDIENTS:
– Oli.
– Sal.
– Pebre.
– Llorer.
– Ceba.
– Alls.
– Ales de Pollastre.


UTENSILIS:

– 1 Olla.
– 1 o més gabinets.
– Tisores.
– Cullera de fusta.
– Taula de tallar.

ELABORACIÓ:

1. Tallar les ales en dos meitats.

2. Ficar-les en una safata gran.

3. Salpebrar.

4. Posar l’oli a la cassola i quan estigui calent i afegir les ales de pollastre.

5. Deixar coure les ales, durant aproximadament uns 15 minuts i mentrestant tallar les cebes i pelar els alls.

6. Un cop passats els 15 minuts, per acabar la cocció, afegir la ceba, els alls i el llorer, deixar-ho coure a foc lent durant uns 20 minuts.

7. Finalment emplatem.

I a mi m’ha ajudat la meva mare.

Aquesta és la prova de com ha quedat…AIXÒ A QUEDAT BONÍSSIM!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà