All about us

avatarAll about us ha estat una activitat desenvolupada a segon de cicle inicial dins de l’àrea de llengua estrangera.

Bàsicament es tractava d’un exercici d’expressió oral en el qual la canalla havia d’explicar alguna cosa sobre ella mateixa: quin era el seu color preferit, quan va néixer…

Per fer-ho més interessant vam afegir la possibilitat d’enregistrar-ho en vídeo i croma, la qual cosa permetia que ella mateixa escollís un fons personalitzat per al seu enregistrament.

Donat l’interès mostrat vam veure que podíem anar més lluny i afegir a l’activitat unes pinzellades de realitat augmentada. Vam dissenyar unes targetes que contenien la imatge d’una avatar creat per la mateixa canalla i un QR.

Però encara se’ns en va ocórrer una de més grossa, fer partícips de l’experiència a les famílies, per la qual cosa vam organitzar una petita gimcana familiar.

El dia 1 de juliol a 2 quarts de 5 de la tarda totes famílies que van voler participar en l’activitat es van concentrar a la biblioteca on la mestra tenia organitzat un petit taller per instal·lar les apps necessari per engegar la juguesca. A continuació van passar al rebedor on, pels diferents racons, la canalla havia amagat les targetes, i havien de descobrir la del seu fill o filla. Per si de cas no se’n sortien, els nens i les nenes podien ajudar mostrant unes targetes on hi havia escrit: cold i hot.

Pel que fa a la canalla us podem ben assegurar que van aprendre xalant i, pel que fa a les famílies, ens fa l’efecte que van compartir una estona molt agradable i, també, van aprendre xalant.

IMG_2383

This entry was posted in 2015-16 on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *