CLOENDA DELS IAIOS I IAIES CONTACONTES

Per tal de facilitar l’envelliment actiu i saludable, reforçar els vincles intergeneracionals i fomentar el gust per la lectura (Qui de petit llegeix de gran pensa), l’any 2012 la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa i els AMICS de la UNESCO, també de Tortosa, van iniciar un projecte en el qual un grup de iaios i iaies voluntàries anaven a les escoles a contar contes.

Tal i com hem comentat en articles anteriors, aquests curs l’Associació de Jubilats del nostre poble ha portat el projecte a la nostra escola. Iniciat el segon trimestre, la canalla d’Educació Infantil i cicle inicial ha pogut gaudir de 2 sessions de iaios i iaies contacontes.

Per cloure l’activitat, el dia 1 de juny es va organitzar una jornada de portes obertes a tota l’associació per tal de visitar l’exposició de dibuixos i fotografies que l’activitat havia generat. A quart de 12 del migdia els iaios i les iaies van ser rebudes pel director de l’escola i una representació de la junta de l’AMPA. Un cop donada la benvinguda es van visitar les exposicions i les classes on l’alumnat els va obsequiar amb una i dos cançons, a excepció d’un grup d’alunmes de P3 que els va sorprendre amb uns números d’equilibris i màgia, molt a to amb el projecte que estaven treballant, el circ.

Tant per part de l’escola com de l’associació s’ha valorat com a molt positiva l’experiència i es vol repetir el curs vinent, únicament lamentar la poca assistència de iaios i iaies el dia de la cloenda, tot i això, plegats, ens hem proposat millorar els mecanismes de convocatòria cara al curs vinent.

portesObertesContaContes

This entry was posted in General on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *