CURSA DE LES 1000 ESCALES 2016

Per tal de fomentar la participació del nostre alumnat en la Cursa de les 1000 Escales, l’organització ha lliurat inscripcions gratuïtes per sortejar entre l’alumnat de cicle mitjà i cicle superior, iniciativa que des de l’escola es felicita.

1000Iscripció

This entry was posted in 2015-16 and tagged on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “CURSA DE LES 1000 ESCALES 2016

  1. M Mercè Dalmau

    Trobo que està bé que des de l’escola es fomenti la participació en la vida del poble, per això mateix la meva filla va anar fora de l’horari escolar a jugar conjuntament amb altres pobles de la Ribera d’Ebre partides de tennis taula. Eren pocs participants, però és una altra manera de donar a conèixer el nostre poble i també respon a l’objectiu de participar a la vida flixanca. Alguns dels partits es vàren fer al poble, en el recinte escolar, i van venir alumnes i familiars d’altres indrets; un altre es va fer a Miravet. La nostra filla va assistir a tots ells; Val a dir que a l’últim havia pres medicament perquè es va despertar amb una mica de febre. Aquell dia va començar una grip que va durar tota la setmana.
    Els dies que fan la cursa de les mil escales flixanques no estem al poble. Per nosaltres és molt important l’etapa escolar, el poble i la família. Intentem repartir el temps de què disposem per tenir uns moments molt importants en la vida familiar, sobre tot en la infància. Estic segura que des de l’escola es valora tots els esforços que fem els pares i familiars pels nostres fills i ho teniu en compte quan els eduqueu i els avaluaeu. Gràcies mestres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *