UNA CLASSE D’EDUCACIÓ FÍSICA DIFERENT

Ahir, a primer de cicle superior vam tenir una classe d’Esducació Física amb un valor afegit, la classe es va fer en anglès.

Com bé sabeu una de les apostes de la nostra escola és la llengua estrangera, per la qual cosa tot sovint participen en projectes que hi estan relacionats. Actualment la nostra escola està està dins del Grup d’Experimentació per al Plurilingüísme, la qual cosa fa que impartíssim currículum en anglès en àrees en que habitualment no ho fem.

Aquest cop ha estat 1CSA qui ha fet una classe d’Educació Física, concretament futbol, en anglès, la qual cosa ha esta possible gràcies a la col·laboració de Lewis Bush, un excel·lent exalumne que va retornar per una estona a la seva escola, però, aquest cop en el paper de mestre.

Tenim previst repetir l’experiència la propera setmana amb 1CSA.

És tot un plaer poder compartir l’escola amb exalumnes que d’una manera totalment desinteressada s’ofereixen a col·laborar amb l’escola, és un bon senyal, en tenen un bon record i en porten un bocinet al cor.

This entry was posted in 2014-15, Plurilingüísme on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

12 thoughts on “UNA CLASSE D’EDUCACIÓ FÍSICA DIFERENT

 1. Sira.B.J

  At the last P.E class we learn native english, because Lewis comes to teach football at our class but I don’t like so much playing football.

  Thank you Lewis for come to our school!

 2. Judith.SM

  Lewis was the evening witch you although it was fun and it was only in English football.
  Thanks for Lewis.

 3. Ainhoa.G.A

  To me what I liked most was the football mach, because it was a different way to make physical education. Thanks you Lewis

 4. Roser.C.C.

  I like doing classes in English, because most things are learend and good that Lewis will also be in English class.

 5. Alexandra.T.M

  I liked because we have spoken in English , but I wanted nothing more than football.
  Thank you Leuuis.

 6. Ainara.R.A

  This gymnastics class with Lewis liked a lot because I was diferent. I did not understand much wath he said but I still like the experience. So also I learned more that English, I wold like you to come to this class.

 7. Àfrica B J

  I likes it because it was very different from the usual classes and there fore I would likes to repeat , but not playing football anything. We can repeat the class doing another sport. Thank you Lewis, you choose come to play football in english that do your homework. It was very cool!
  Thanks Lewis!!!!!!!!!!

 8. Ian

  liked me so much eh learns English, is also fun because we did football matches.

 9. Daniel M. B.

  I was like this diferent class in english with a diferent teacher. I’m not very like football but I like playing football. Lots and lots of thenk you Lewis!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *