Ludoteca

Amb la presència de tots i totes les delegades, el Director de l’escola ha inaugurat la ludoteca de l’escola a l’hora del pati.

La ludoteca de l’escola és un espai que estarà en funcionament durant el temps d’esbarjo tots els dies de la setmana, a excepció del dimecres.

En el seu parlament, el Director ha recalcat que aquest nou espai és fruit de del bon nivell de responsabilitat que mostra l’alumnat de l’escola. També ha aprofitat per agrair la labor desenvolupada pels i per les delegades que han estat qui s’han encarregat de que es llegís i es comentés la normativa a classe. I, finalment, també ha agraït la feina feta a les dos mestres, la Fani i la Chusa, a qui la Comissió de convivència va encarregar la seva l’organització.

This entry was posted in General on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *