Concurs de cartell Fira Parc 2014

L’escola ha col·laborat amb l’organització de Fira Parc 2014 organitzant un concurs de cartells.  En el concurs ha participat tota la canalla de l’escola agrupada en quatre categories: Educació Infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. Cada categoria optava a un premi: un abonament gratuït per accedir tots els dies a la fira.  Mentre a Primària l’alumnat va concursar, a Educació Infantil es va sortejar l’entrada entre tots i totes les participants.

Val a dir com a curiositat que, tot al contrari del que es fa habitualment, en lloc d’escollir un únic treball, imprimir-lo i repartir-lo pel diferents establiments de la vila, ha estat els mateixos treballs originals els que s’han repartir de manera que s’ha convertit tot el poble en una curiosa i original exposició, fent de cada cartell una obra única i irrepetible.

Confiem que la idea us hagi agradat.

Vet aquí els treballs guardonats:

ciCicle inicial Andreu SL

CM

Cicle mitjà Laia SG

cs

Cicle superior Víctor MM

 

This entry was posted in General on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *