Xerrada: Internet segura

Fa cinquanta anys difícilment un pare o una mare podien ajudar al seu fill o a la seva filla a fer els deures, sovint tenien pocs o cap estudi, el saber de lletra estava reservat a les classes privilegiades.

Avui dia és fàcil donar un cop de mà a la canalla a l’hora de fer els deures, amb més o menys aplicació, tothom té uns estudis. Fer deures ens és familiar, tothom n’ha fet una bona part de la seva vida.

 

Però, deixem els deures i parlem d’Internet. L’Internet és per nosaltres com els deures per als nostres iaios, una situació totalment nova, fantàsticament útil i fantàsticament perillosa. Permeteu una comparació, Internet és una selva en la qual s’hi endinsa la canalla cada cop més aviat, perdó, no s’hi endinsen, ja hi naixen.

 

Si com a pares i mares la nostra obligació és educar, guiar, cal que tinguem un bon coneixement del significat del terme Internet.

 

XERRADA

INTERNET SEGURA

a càrrec dels Mossos d’Esquadra

DIJOUS 14 DE MARÇ

DE 3 A 2/4 DE 5 DE LA TARDA

A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA


Més informació:

 

This entry was posted in 2012-13, 2012-13, AMPA on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *