L’Escola també és Flix. Concentració 08.03


Demà dijous, coincidint amb la reunió de les negociacions del Comitè a Madrid, el Ple de l’Ajuntament inicia una tancada que acabarà demà divendres a la mateixa hora en que hi ha convocada una concentració a la plaça l’Església, concentració en la que s’ha proposat particpar als centres educatius de la nostra població: Escola Bressol Pam-i-toc, Escola Enric Grau Fontseré, Institut de Flix i Escola de Música.

El Consell Escolar de la nostra escola, en sessió celebrada avui dimecres, 6 de març, a 3 quarts de 5 de la tarda ha aprovat la participació del centre en l’esmentada concentració.

Es preveu sortir divendres des de l’escola amb l’alumnat a 2/4 de 12 del migdia. Baixar pel carrer Escoles i carrer Major fins a la plaça de l’Església. Un cop allí, realitzar diverses intervencions i donar per acabat l’acte a 2/4 d’1, hora en que les famílies recolliran la canalla allí mateix.

La concentració vol cridar l’atenció sobre l’afectació de l’ERO en el futur de la nostra canalla, aleshores es demana a les famílies no afegir-se fins al final.

Important i remarquem, divendres a dos quarts d’1 caldrà recollir a la plaça Església tota aquella canalla que hagi estat autoritzada per les famílies a participar en l’acte. La resta de canalla, la no autoritzada caldrà recollir-la com es fa habitualment, a l’escola.  Cal deixar clar que la participació no és obligatòria i que la canalla que no hi participi romandrà al centre degudament atesa.

La canalla que hagi participat en l’acte i tingui servei de menjador, l’AMPA s’encarregarà de pujar-la un altre cop a l’escola per tal que en pugui gaudir sense que suposi a les famílies cap entrebanc.

Divendres 8 de març a 2/4 de 12

l’Escola de Flix en lluita

One thought on “L’Escola també és Flix. Concentració 08.03

  1. carme

    Feu-nos arribar noticies i si podem fer alguna cosa la farem.Endevant, carm,e cornet Int Balnca d’Anjou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *