Final de curs 2011-12

Ja fa dies que a l’escola comença a aparèixer en molts documents la data del 2013.

Tot i faltar mig any és un senyal inequívoc de que el curs està al sac.

No sabríem si dir és que el temps passa volant o que cada cop les setmanes, els dies, les hores… tot plegat és més curt.

Adéu curs 2011-12.

Un curs que encetàvem amb horari nou, un nou horari, potser, no massa del gust de les famílies però que a nivell pedagògic el professorat ha considerat força encertat i que, malgrat tot, considerem que cal continuar, ja que la rendibilitat de la mitja hora de la tarda passada al matí és força bona, més encara en els mesos de setembre, abril, maig i primera setmana de juny que la calor a les nostres aules és… un factor a tenir molt en consideració.

Adéu curs 2011-12 i adéu Pla d’Autonomia de Centre (PAC07). Un Pla que ens ha ajudat a millorar la nostra manera de treballar, a organitzar l’escola, a recollir dades, analitzar-les i ser el punt de partida de propostes de millora. Un pla que ha evidenciat que la nostra és una bona escola, una escola que obté un bons resultats, una escola innovadora, una escola oberta a la comunitat educativa, una escola col·laboradora amb el poble, la comarca, una escola que compta amb el total suport de les famílies tal i com s’ha pogut deduir dels resultats de les enquestes que les famílies van fer amb motiu de l’avaluació global diagnòstica, un dels principals instruments que fa servir el Departament per valorar el grau d’assoliment del objectius marcats dins el pla.

Permeteu-me, com a director, felicitar tothom pels resultats que estem obtenint en aquesta avaluació. Felicitar mestres, felicitar alumnat, felicitar famílies, felicitar AMPA, felicitar Ajuntament, felicitar Flix.

Adéu PAC07 i moltes gràcies!

Amb el 2011-12 van arribar el Dimecres Grocs. Les retallades van prendre color. Llàstima no tenir un adéu per elles, ben al contrari, hem de dir: Continuaran! Tot i això, hem de reconèixer que pel que fa a plantilla, tot i no poder-la avançar, l’escola no en surt massa mal parada ara per ara cara al curs vinent.

Adéu el 2011-12 i adéu a una junta de l’AMPA que des de fa 1, 2, 3… cursos ha esta present en tot moment en la vida de l’escola, una junta que per lema ha tingut la frase: Què convé? Una Junta que va prendre el relleu a l’escola de l’organització del Carnaval Escolar, una Junta que ha donat un tomb i s’ha fet seu el Festival de Fi de Curs, una Junta que…

Per Eli, per la Junta actual, per totes les mares i per tots els pares que hi han passant, una abraçada i moltes gràcies en nom de l’Escola Enric Grau Fontseré de Flix de tots i totes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *