Fred, neu…

Els mitjans de comunicació comenten que la gran part d’esc0les catalanes han hagut de tancar a causa del fred i la neu. Ara per ara sembla ser que les comarques de les Terres de l’Ebre ens en lliurem.

A la ratlla dels 3 quarts de 3 de la tarda la nostra escola no ha rebut cap notificació de tancar. Tot i això, si en algun moment es produís al llarg del dia d’avui, o dels propers, ho anunciaríem a través del nostre bloc, ràdio Flix… i, en cap moment, es deixaria desatesa la canalla.

Com en tota situació extraordinària, de donar-se, cal deixar de banda els nervis i neguits i fer servir el seny.

Si la canalla és a l’escola està atesa, si la canalla és a casa i es considera que hi ha perill, que es quedi a casa.

Ara mateix ha arribat la notícia de què preventivament s’han suspès totes les activitats físiques i esportives a l’aire lliure durant aquest cap de setmana.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *