Cloenda de l’activitat de Senderisme

El passat diumenge 12 de juny, es va fer la cloenda de l’activitat de Senderisme al medi natural. Per fer-ho una mica especial, vam voler caminar pel recorregut que hi ha entre Ascó i Móra d’Ebre del camí de Sirga.
A les vuit del matí ens vam trobar a l’estació de tren d’Ascó, on vam agafar un tren que ens deixà a Móra la Nova. Des d’allí, vam caminar fins a la Móra veïna i, després d’esmorzar, vam començar el recorregut des de l’embarcador pel GR 99 (camí de Sirga).
El recorregut té trams diferents, poques pujades i sobretot, bones vistes del nostre riu Ebre. És una ruta recomanable per tothom, tot i que us recomanem que no la feu amb dies calorosos com nosaltres!
Tot i això, vam arribar tots i totes caminant fins a Ascó, alguns més cansats que altres… i tot seguit ho vam celebrar amb un dinar a la pista de la Unió Social.
BONES VACANCES I FINS EL CURS VINENT!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *