La Clotxa Radiofònica

radiozereEls dilluns 31 de maig i 7 de juny a un quart de 12 del migida Radio Flix emetra el programa la Clotxa Radiofònica, un programa  fruit del treball col·laboratiu de totes les escoles que formen part de la Zona Educativa de la Ribera d’Ebre.

El programa es podrà escoltar en directe a través dels aparells de ràdio i per Internet a l’adreça http://www.radioflix.com/escoltans.html, també es podrà fer en diferit des de la secció Fem Ràdio a l’Escola de la web del nostre centre.

Per tal de fer-lo arribar a tota la comarca, dimecres 2 de juny a les 12 del migdia, s’emetrà en directe a través de les ones de Ràdio Móra la Nova i en diferit es podrà trobar al bloc de l’Escola de Lluís Viñes Viñolas de Móra d’Ebre.

Confiem que l’experiència no quedi aquí, i que com a mínim, un cop al curs la Clotxa Radiofònica sigui present a les emissores de la nostra comarca,  i totes les llars puguin participar per uns minuts en la vida de les nostres escoles.

This entry was posted in Fem Ràdio, Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

One thought on “La Clotxa Radiofònica

  1. Vicky

    Felicitats a totes les escoles per aquest treball que és tan divertit d’escoltar i que ha representat unir esforços de molts/es mestres que estan en centres diferents, cosa que ho podria fer, en principi difícil, però que és evident sabeu fer i segurament seguireu fent. Penso que no hi ha res més gratificant per a un/a mestre/a que la complicitat i la unió entre companys/es i res més bonic que veure que la feina ben feta agafa forma quan els xiquets i les xiquetes fan evident el que aprenen, gràcies a aquesta feina ben feta, i el que en gaudeixen, gràcies a la complicitat i la unió que hi ha entre els seus i les seves mestres. Enhorabona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *