Sant Jordi 09. El col·legi al carrer.

El nostre col·legi també ha viscut el Sant Jordi al carrer.

Per una banda l’AMPA del nostre centre de bon matí ja tenia muntada la paradeta.

Cap allà al migdia els nens i les nenes de Educació Infantil i Cicle Inicial van anar a fer-hi una visita, fins i tot hi ha qui va passar primer per la Biblioteca Municipal.

Ja cap al tard un grup d’alumnes de cicle superior van participar en les activitats organitzades pel CERE (Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre) llegint fragments del llibre La Cova del Silur, autora del qual és una escritora local molt coneguda, la Laura Mur, obra que des d’aquestes línies us recomaneu, si coneixeu el riu us hi sentireu molt identificats, si no coneixeu el riu, el descobrireu!

lacova.jpg

Val a dir que uns moments abans un grup d’escriptors i escriptores riberenques van fer uns presentació de treballs literaris, entre ells estava Josep Mª Radua d’Ascó i actualment mestre del nostre col·legi qui conjuntament amb Biel Pubill ha publicar l’obra Cabussats a l’Ebre, un recull fotogràfic que pretén apropar-nos al riu recuperant instants de la seva història passada. Gràcies!

josep-maria.jpg

This entry was posted in Sant Jordi on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *