AVUI PLAY

Nota per als pares i mares de la canalla que avui ha anat a l’enregistrament del PLAY.

Com que no van poder dir quina seria l’hora d’arribada, van acordar que les mestres contactarien amb uns pares en concret i, fent servir el sistema de la cadena, faríem córrer la veu, a més, tan bon punt ho comunicarien ho penjaríem al bloc.

A 2/4 de 9 la nostra canalla ha iniciat el viatge cap als estudis de grabació fent servir la ruta de Lleida ja que la nostra companya de canalla és la de la veïna Zer de l’Oliver formada per Maials, Llardecans i Almatret.

Pels vols de 3/4 de 3 han trucat comunicant que un cop fetes les proves, maquillats i maquillades, s’iniciava l’enregistrament del programa, la qual cosa, com que s’enregistra d’una tirada, no durà massa.

Continuarem informant.

A 3/4 ens han trucat comunicant que el programa d’avui ja estava al sac, hem guanyat 135 a 110. Des d’aquí la nostra felicitació als dos centres pel nivell desmostrat.

A les 4 han tornat a trucar comunicant que sortien i previent l’arribada entre 2/4 de 7 i 7 de la tarda.

ATENCIÓ! Notícia de darrera hora. Com que van col·legis de vàries poblacions al mateix autobús i també se’ls ha de deixar, el viatge s’està endarrerint. Possible hora d’arribada de 7 a 1/4 de 8.

This entry was posted in Notícies on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *