CONCURS DE CARTELLS DE CARNAVAL

Com cada any el centre organitza un concurs de Cartells de Carnaval en el que participa l’alumnat de cicle superior. El treballs els pengem a la nostra web per tal que estiguin a l’abast de tohom. Els tres guanyadors són escollits pel mateix alumnat i claustre de mestres mitjançant l’enviament d’un correu electrònic.

Des d’aquí convidem a tothom a fer una visita a la nostra exposició. Si sou mares o pares del nostre centre, us animem a fer la visita amb els vostres fills o filles, a comentar els treballs, a ajudar-los i ajudar-les fer una bona elecció per tal que els tres treballs guanyadors siguin els millors. El termini de les votacions és del dia 26 de gener a les 12 del migdia.

http://www.xtec.cat/ceipflix/festesTradicionals/carnaval.htm 

This entry was posted in Carnaval, Festes tradicionals on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *