CARNAVAL, CARNAVAL

Quan encara perdura la flaire dels torrons, tuf de plàstic i olor d’enganxador, envaeixen del col·legi, tots els racons, i és que… Carnval ja és aquí.

Fotos del Taller de Carnaval. Mares col·laborant.


This entry was posted in Carnaval, Festes tradicionals on by .

About Joan-Ramon Ferrús Terré

Era mestre especialista de Matemàtiques i Ciències Naturals, després amb la reforma mestre i, per circumstàncies que no venen al cas ara sóc mestre especialista d'Educació Física. També, ara per ara i des de fa molt temps cap d'estudis del CEIP Enric Grau Fontseré de Flix. I, per acabar formo part d'aquelles fornades de l'antic PIE, després àrea TIC i, ara sembla ser TAC -això darrer no sé per què em sona a malaltia, però...-

3 thoughts on “CARNAVAL, CARNAVAL

 1. Joan-Ramon

  Ei, aquí hi ha mames i iaies treballant.

  Personalment penso que és tot un goig, ni que sigui només per uns dies, compartir sostre per tal de dur endevant la cada com més difícil tasca de fer-los i fer-les grans en tots els aspectes i dimensions.

  Endevant.

  Joan-Ramon

  PD: Sembla com si fora ahir que a algunes us feia córrer per la pista del col·legi, altres no vau tenir la sort: sou una mica més granadetes! El temps no vola, simplement, és escàs.

 2. Carme

  Ei! Salutacions a tothom!
  Sóc Carme Gómez, antiga alumna de l’escola i mestra a Valls (de moment…). Us vull felicitar per aquests blogs, són fantàstics!
  Pel que veig la temàtica del carnaval estava relacionada amb la seguretat vial. A la nostra escola el tema era la calçotada, una festa molt típica d’aquesta ciutat: Educació Infantil anava de calçots. Cicle Inicial de salsa, Cicle Mitjà de pa amb oli, pitets i porró i cicle Superior de les postres. A més a més, les mares i pares anaven disfressats de cafè i els mestres de cuiners!

  Moltes felicitats a tots per la feina feta!

  Fins aviat,

  Carme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *