Benvinguts/es a Tercer!!

Hola nois i noies! Per fi ha arribat l’hora de la veritat …
Ja esteu a tercer i heu començat un nou curs. Espero que treballeu molt, us porteu molt bé i sobretot… que us ho passeu pipa!
Estimeu i respecteu els vostres mestres els dos Joseps i a estudiaaaaarrrrr….
Una abraçada.
Mariana

11 thoughts on “Benvinguts/es a Tercer!!

 1. ian marcos gutierrez

  Hola com esteu ya se que es demaciat tard pero esque tercer es lo millor espero que quart tambe pero bueno estem en tercer no lo que vindra ya vindra

  Pues bueno era per dir que estic molt content y bueno adeu

 2. Ian marcos gutierrez

  Hola com esteu que tal soc l’ian i estic escrivint perque no se que fer i maburro perque estic en el bar bandarra aquet de salou i bueno dema tinc partit de futbol i tinc que descansar asi que ya em baig a casa a dormir que dema es un gran dia bueno adeu…no enol esta a la meva motxilla … No res que el meu germa vol el meu boligraf bona ni…………..zzzzzzz …………..zzzzzzzz ja ja adeu

 3. ian i aimar

  Hola som l’ian i l’aimar i si esta ai el David volem dirli una cosa:
  David on estas conectat en alguna sala porfavor contesta en benvinguts a tercer

 4. ian

  Que se besen,que Aimar porfin salis juntos y de verdad no como la otra que es un fantasma,no existe asi que corta con el fantasma que sino aqui hay pelea de la realidad contra fantasia

 5. ian

  Pilar te esta engañando con un fantasma que se llama Marisa,correr hay que llevarlo a la prision por ligon,Pilar te digo que tienes suerte de que no te este engañando con un escarabajo,o lo as echo he Aimar

 6. ian

  Como te ha dicho en el cole que si que quiere,a mira Aimar hay vienen dos de tus novias la fantasma Marisa y el escarabajo,tio que raro solo falta que Aimar estudie y que sea del madrid seras tonto mira que salir con una fantasma………….bueno peor lo del escarabajo jajaja

 7. ian

  Hola,mientras estos dos disqutian yo estaba y estoy de camino a Salou que esque me fui de vacaciones a Asturias y estoy llegando lo cual esplica que hoy no alla ido al cole asi queno me pregunteis todos porque no vine lo leeis todos y ya esta,a bueno os lo aveis passado bien todos en vuestras vacaciones,porque yo si,lo unico a sido que he dejado a miperro en Asturias asta semana santa y eso es lo que me fastidia pero bueno lo vere igualmente en semana santa y despues de semana santa me lo llevo otravez a Salou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *