Fins al setembre!

amistatEstimats nois i noies… hem passat molt de temps plegats, fent pinya i ara ja ha arribat l’hora d’acomiadar-nos.
Tot i que us trobo a faltar, estic molt satisfeta de tots/es vosaltres; se que el curs vinent, començareu tercer amb il.lusió i ganes de fer les coses bé. No tingueu ni por ni pena, esteu preparats/des per a fer aquest pas amb garantia d’èxit, però sobretot… sigueu feliços/es!
Aprendreu nous continguts de llengües, matemàtiques, medi… però sobretot aprendreu a formar un bon equip entre tots i totes vosaltres i amb els/les mestres que seran els vostres nous tutors/es.
Recordeu sempre que el Sergi, la Lydia i jo us hem estimat, us hem castigat i renyat, ens ho hem passat molt bé i també regular de vegades, però vosaltres, alumnes de 2n, ens heu ensenyat algunes coses que de vegades tenim oblidades els adults: “el salero”, la vitalitat, el bon humor, la picardia sana, l’amistat , el primer enamorament, l’esforç en el treball i el carinyo incondicional envers els/les vostres mestres…
Per tot això, nens i nenes que de vegades m’heu fet sortir de polleguera i d’altres m’heu fet estimar a tope la meva professió, us desitjo tota la sort del món i…. ENDAVANT!
Mariana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *