El passat dia 8 de març vam celebrar la VII Trobada de la ZER. Aquest any va ser a Vinebre. De bon matí a les 9h ens vam trobar tota l’escola a la parada de l’autobús per desplaçar-nos cap a Vinebre. En arribar ens van acollir molt bé i vam començar els actes tot fent-nos una fotografia per al record de tota la ZER i tot seguit per agafar forces vam esmorzar un tros de coca amb xocolata i sucs per beure.

Durant el matí vam fer diverses activitats: “Jocs grans” ens va agradar moltíssim i ens vam divertir molt! Vam rebre la visita del Sr. Pep Parés (El Capità Enciam) que ens va fer una xerrada molt agradable i també del Sr. Enric Larreula (escriptor) en que ens va explicar la seva vida i vam comentar els seus llibres.

Al migdia ens vam reunir tots per dinar l’entrepà que vam portar, l’AMPA i l’Ajuntament de Vinebre ens van preparar els entrants, el beure i les postres. I a la tarda, per acabar la jornada, vam realitzar per primera vegada el I Certamen de Lectura en veu alta presentat per Ramon Pellicer i Raquel Sans (protagonitzats per dos mestres de la ZER). A tots els participants els van fer entrega d’un diploma per participar-hi. I finalment per acomiadar-nos els alumnes de l’escola de les Eres de Vinebre ens van preparar uns balls sorpresa i així vam donar per acabada la trobada fins l’any que ve.