PÀGINA WEB ZER RIBERA D’EBRE

0

Per consultar informació actualitzada sobre la ZER Ribera D’Ebre Nord i l’Escola El Verger de Garcia: PÀGINA WEB ZER RIBERA D’EBRE NORD

Higiene de les mans

1

5 DE MAIG JORNADA MUNDIAL D’HIGIENE DE LES MANS

Per celebrar el dia mundial de la higiene de les mans, uns dies abans la infermera va venir a fer-nos una xerrada per explicar-nos com ens hem de rentar les mans. Després vam fer un dibuix i els nens i nenes de primer van participar en un concurs.
Va guanyar el Joan i va anar a recollir el premi al Consell Comarcal de Móra d’Ebre.
Aquí us deixem unes imatges.

Jocs populars

1

JOCS POPULARS

Dijous 20 d’abril vam fer una trobada de jocs populars al camp de futbol de Garcia.
Van venir els alumnes de cicle inicial de les escoles de la Ribera d’Ebre. Vam esmorzar i després vam fer tres grups: camiseta roja, camiseta verda i camiseta lila, i ens van repartir per fer diferents jocs: saltar a corda, tirada de bitlles, un dos tres pica paret, joc del mocador, estirar corda…fins a quinze jocs!!!
Al migdia vam anar a dinar a la pista.
Per la tarda vam tornar al camp i vam fer balls.
Ens ho vam passar molt bé i vam conèixer molts nens i nenes.

Alumnes de CI

Els racons de la biblioteca escolar

0

A partir de les propostes del Seminari de Biblioteques Escolars de la Ribera, aquest curs hem dinamitzat el nou racó de biblioteca al passadís de l’escola: ” RACÓ DE POESIA “, durant el mes de març, amb exposició de llibres de poemes per als xiquets i xiquetes.

El “RACÓ EBRENC” ens permet mostrar els contes d’autors ebrencs i literatura infantil riberenca.

Al segon trimestre, per la Trobada de ZER, on organitzem la visita d’un escriptor, amb el certamen de lectura en veu alta de les seves obres, tenim el “RACÓ DE L’AUTOR”, on s’exposen els llibres que llegim a cada cicle amb un mural sobre la seva vida i activitat literària.

A més del RACÓ DE L’ESTACIÓ, on exposem treballs manuals i lectures de les tradicions i l’època de l’any.

MEDI NATURAL. TEMA 10: LA MATÈRIA I ELS MATERIALS.

0

 

Carnaval 2017

0

CARNAVAL A L’ESCOLA

Dijous llarder tots l’alumnat de l’escola vam anar a berenar a la zona lúdica del costat de la piscina del poble. Els/les alumnes de cicle mitjà i superior vam anar caminant fina a la desembocadura del riu Siurana. Després vam berenar i jugar tots junts!
El dia de carnaval ens vam disfressar: els alumnes d’educació infantil de pentagrama, els de cicle inicial de xilòfon i els de cicle mitjà i superior de pau casals amb el violoncel. Vam fer la rua pels carrers del poble i vam recollir els caramels que ens tiraven! Després vam arribar a la Sala del Maig on els alumnes de cicle superior van llegir el pregó del rei Carnestoltes. Per finalitzar l’Ampa ens va donar per berenar coca amb xocolata i vam ballar tots junts una estona.
Alumnes de cicle superior

Clotxa

1

Els nens de 4t de l’escola “El Verger” de Garcia, hem participat al concurs de la clotxa. Havíem d’escriure una auca explicant la clotxa i la seva festa.
Hem fet dos grups: un grup hem explicat que el dia de la festa de l’ermita de Santa Magdalena mengem clotxa i l’altre, que els pagesos creuaven la barca per anar a treballar al camp i per esmorzar es feien una clotxa.
Cada membre del grup havia de fer una cosa: un dibuixava, l’altre escrivia i l’altre pintava. Després, hem agafat una cartolina, hem retallat totes les vinyetes, les hem pegat i li hem posat un bon títol.
Ens ha portat molts dies de treball i, tot i que els guanyadors han estat els de l’escola de Santa Teresa, ens ho hem passat la mar de bé participant-hi!!!

Mariona Gaixet
4t Cicle Mitjà

XI Trobada de la ZER

3

TROBADA DE ZER

Divendres 10 de març vam fer la trobada de la ZER. Quan van arribar tots els alumnes de les escoles de La Torre i de Vinebre vam esmorzar coca i xocolata. Quan vam acabar d’esmorzar vam anar a veure l’església vella i la barca.
Vam tornar a l’escola i vam fer un taller de música amb Ferran Roca, ens va ensenyar uns instruments molt bonics que no havíem vist mai, ens va agradar molt.
Després l’autor Pere Martí i Bertran ens va contestar unes preguntes sobre el llibre que havíem llegit “La Mariona Perquès” i li vam ensenyar el treball que havíem fet.
A continuació vam baixar a la pista a dinar i vam jugar una mica.
A les 3 vam anar a la sala del Maig i vam fer lectura en veu alta i per acabar la festa vam ballar i ens van donar un detall de la trobada.
Ens ho vam passar molt bé!!!!

Alumnes de Cicle Inicial

POLS DE NÚVOLS

0

Seguint amb la dinàmica de manipulació, l’alumnat de primer i segon cicle d’Educació Infantil vam crear pols de núvol i vam estar jugant amb ella. Vam gaudir molt i en vam prendre cap a casa!

Aquí us deixem l’enllaç a les fotos que vam fer perquè gaudiu tant com nosaltres!

https://goo.gl/photos/tminSqQuKgY4sr6N6

BOMBONS

0

El dia 24 de febrer l’alumnat de primer i segon cicle d’Educació Infantil vam fer bombons de xocolata.

Primer ens vam rentar les mans, després vam trossejar la xocolata i la vam fondre al microones per a continuació posar-la als motlles que ja tenien cereals.

Per acabar vam netejar els estris i a nosaltres perquè de llepar la xocolata ens vam embrutar una mica…

Aquí us deixem l’enllaç al recull de fotos perquè vegeu com de bé ens ho vam passar!

https://goo.gl/photos/8cM4S9izzEYCv5TdA

 

 

 

 

Go to Top