Visitem la biblioteca!

Aquest dimecres el grup de P5 i de Cicle inicial de l’escola hem fet una visita a la biblioteca del poble. La Carme ja ens hi esperava, i ens ha fet una visita ben interessant. Ens hem fixat en el nom de la biblioteca, els horaris d’obertura i l’exposició que té a l’entrada. Un cop a dins, hem recordat tots junts les normes de funcionament i ens ha mostrat quins llibres i materials s’amagaven a cada racó de la biblioteca. També ens ha ensenyat com es confecciona un carnet i com s’ha d’utilitzar. Ha estat ben profitós tot plegat. I ara que ja sabem totes aquestes coses, tenim moltes més ganes d’anar-hi a llegir i a disfrutar d’aquest espai tan bonic.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *