ENS HEM TRASLLADAT!

A partir d’aquest curs ens trobareu a:

http://agora.xtec.cat/zergavarresa/categoria/escola-els-roures/

Esperem la vostra visita!

Deixa un comentari

Informacions curs 2016-2017

Deixa un comentari

Pel·lícules en stop motion dels alumnes de P5 i CI

Aquest curs des de racons competencials els alumnes de P5, primer i segon ens hem ben barrejat i n’han sortit tres grups. Cadcascun d’aquests grups durant un trimestre hem estat elaborant una pel·lícula en stop motion que és una tècnica d’animació que consisteix a capturar fotografies consecutives d’un objecte movent-lo una mica entre fotografia i fotografia de manera que, visualitzant-les ràpidament, sembli que l’objecte es mou.

Les històries són inventades pels alumnes, i són ells els que han elaborat el guió i la definició de seqüències. També són els que han realitzat les fotografies i movent els personatges i objectes. L’edició final l’ha executada la mestra amb l’ajuda d’un programa específic. Ja veureu que hi han fet molta feina, i que val la pena que us les mireu!

Publicat dins de Cicle Inicial | Deixa un comentari

BON ESTIU!

DSC02072 PETITA

Publicat dins de Escola | Deixa un comentari

RUTA AMB BICICLETA, gràcies a la feina realitzada amb l’EDULOC

Us deixem unes fotos de la bicicletada que vam fer l´últim dimarts! Vam fer uns 4km, seguint 5 fonts del municipi: font de la Corda, font del Barber, font dels Traginers, font de Cal Batzó i font dels Hortets. Hem après molt, ens hem divertit, combinant la descoberta de l’entorn amb els mitjans tecnològics. I hem relacionat tots els coneixements de diferents àrees.

Publicat dins de Cicle Mitjà, Cicle Superior | Deixa un comentari

INICIACIÓ A LA ROBÒTICA

Aquest final de curs hem pogut introduir-nos al món de la robòtica. Primerament hem fet la part mecànica de construir el robot amb el Lego i després hem fet la programació amb el programa Wedo. Ens ha agradat moltíssim, hem construit uns cocodrils que obrien i tancaven la boca, un futbolista que xutava una pilota, una baldufa que voltava,un gegant que es llevava i un vaixell que navegava.
Uns pengem unes fotos!

Publicat dins de Cicle Mitjà, Cicle Superior | Deixa un comentari

Visitem l’exposició de fotografies dels 25 anys de l’escola

Publicat dins de Escola | Deixa un comentari

Pluja de Sons

Des del Cda Pau Casals van proposar a tots els centres educatius de Catalunya  gravar-se cantant i ballant la cançó “Pluja de sons” per fer veure a la resta del món que estimem la música.

Nosaltres ens hem unit a la proposta i aquest és el resultat:

 

Publicat dins de Escola | Deixa un comentari

Experimentació amb aigua i llum

La setmana passada, els petits de l’escola vam experimentar amb l’aigua i també amb la llum. Vam fer descobriments molt interessants i també ens ho vam passar molt bé!

Publicat dins de Educació Infantil | Deixa un comentari

Celebració dels 25 anys de l’escola

El 28 d’octubre de 2015, la nostra escola va complir 25 anys de la seva fundació.
I el passat dissabte 4 de juny vam celebrar l’aniversari fent activitats ben diverses: vam pintar un mural commemoratiu al pati, es va inaugurar l’exposició fotogràfica d’aquests 25 anys d’història, van actuar el gegants, hi va haver parlaments, vam plantar un roure i per acabar la festa, vam fer un pica-pica.

Moltes gràcies a tothom qui va participar de la festa!

Publicat dins de Escola | Deixa un comentari