UN NADAL MÀGIC Conte original de Clàudia Vat

Fa molt i molt temps, en un poble petit de muntanya vivia una familia de quatre persones: un pare, una mare, un fill i una filla. La nena es deia Anna i el nen Marc, però tot va començar el vint-i-quatre de desembre a la tarda. De sobte van sentir que algú trucava a la porta. En Marc va anar corrents a obrir-la i va veure que eren els tiets, els cosins i els padrins que estaven convidats a sopar a casa seva. A l’entrar tots es van ficar a sopar i, quan van acabar de menjar, els nens van jugar mentre els adults van estar una estona parlant. Més tard se’n van anar tots a casa i es van posar a dormir.
Quan ja eren al llit en Marc va dir:
-Anna, estàs dormida?
– No, estic pensant.
-En què penses?
-Diuen que si surts al carrer el vint-i-quatre a la nit i vas caminant quatre minuts cap al nord apareixeràs al Pol Nord davant de la casa del Pare Noel. Jo algun dia ho vull provar.
-Fem-ho ara- va dir en Marc.
L’Anna va fer que sí amb el cap i van anar al carrer. Quatre minuts després van aparèixer davant de la casa del Pare Noel i el van trobar carregant els regals per sortir a entregar-los.
-Pare Noel! -van dir els nens a la vegada-.
-Ho,ho ,ho… Què feu vosaltres aquí? Us portaré a casa, però abans us ensenyaré la meva fàbrica de joguines. Els nens, molt feliços, el van seguir a tot arreu fins a haver recorregut cada racó de la fàbrica.
Després van muntar al trineu i van sortir volant per tot el món fins a arribar a casa altra vegada.
Allà van obrir els regals silenciosament i se’n van anar a dormir sense despertar als pares. I tot va quedar sent un gran secret entre ells tres.
Havien viscut el Nadal més màgic del món!!!

CLAUDIA VAT 5è

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *