Cloenda curs PRIMERS AUXILIS de la CREU ROJA

El dilluns dia 6 de juny de 2016, va ser l’últim dia del curs de PRIMERS AUXILIS organitzat per la CREU ROJA.

L’ANNA ESCOLÀ (la nostra professora de primers auxilis) i dos companys seus, l’Enric i en Miquel, ens van ensenyar les parts i els objectes que té una ambulància de la Creu Roja. Primer ens van donar uns fulls, on havíem de completar les preguntes sobre la valoració del curs de primers auxilis. Ens anaven cridant en grups de 4 perquè tots no hi cabíem a dalt de l’ambulància.

Primer ens van ensenyar la part del darrere, on hi havia tot el material per si algú es fa mal (gasses estèrils, sèrum, desfibril·ladors,…). Després ens ensenyaven la part on seuen els conductors i com funciona la sirena que té l’ambulància. Després ens van deixar provar una cadira de rodes on hi seuen els malalts, unes lliteres, uns cascs,… Va ser molt divertit !!!

A l’acabar, quan vam tornar cap a l’escola, l’Anna ens va donar el carnet de primers auxilis i llavors nosaltres li vam donar a l’Anna un àlbum de dibuixos fets per nosaltres, un ram de roses de paper i una flor, com a agraïment de haver-nos fet classes de primers auxilis durant quasi tot l’any.

Estem molt agraïts a la CREU ROJA per haver-nos ofert aquest curs i també a l’ANNA, l’ENRIC i el MIQUEL.

Text de Júlia Garrofé

Moltes gràcies!

Enllaç a l’àlbum L’ambulància de la Creu Roja i cloenda del curs de primers auxilis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *