DIARI DEL GREG

Autor/a:Jeff Kinney

Il·lustrador/a: Jeff Kinney

Editorial: Estrella Polar

Any: 2014

Resum: El diari del Greg m’ha agradat bastant. Tracta que el Greg és gairebé adolescent i va a l’institut. A ell no li agrada gaire l’institut. Quan és Hallowen el Greg i el Rowley, el seu millor amic, van anar a buscar llaminadures per les cases.

Estaven caminant pel seu barri i de cop al Rowley uns xavals grans amb una camioneta i el mullen i diu el Greg:”trucarem a la poli!”. Però els xavals comencen a perseguir-los, fins a casa la padrina del Greg i es queden a esperar fins que marxen. Però s’escapen per la porta de darrere.

Sa mare obliga al Greg  a que participi en una obra “EL MAG D’OZ” i ell fa d’arbre. Aquesta part també em va agradar una mica.

El Greg i elRrowley es presenten per fer de vigilants  dels passadissos de l’escola i així poden arribar a  classe 10 minuts després

El Greg i el Rowley estaven jugant a un joc i el Greg li tira molt fort una pilota al Rowley i es fa un esguinç.

Ells dos amics han d’anar a deixar al nens petits a cada casa però com que el Rowley té l’esguinç hi va el Greg sol. Ell va portar l’impermeable del Rowley perquè estava plovent, hi havien molts cucs i el Greg va asustar als nens, i una senyora el va veure i es va pensar que era el Rowley perquè portava el seu impermeable, i aquella senyora es va xivar al director de l’escola.

Al dia seguent el director expulsa al Rowley de vigilància pel l’accident dels nens i els hi demana perdó però el Greg confessa que va ser ell i tornen a reatmetre al Rowley. El Rowley ja no és amic del Greg, s’ha buscat un altre amic.I un dia gairebé que es sbarallen en mig del pati però venen aquells xavals de la camioneta i els hi fan menjar un formatge que hi havia a la pista de basquet  que feia 1 o 2 anys que hi era però nomçes el va tastar el Rowley perquè el Greg es va escaquejar dient:

– Sóc al·lèrgic a la lactosa.-i era mentida, ningú es va atansar al Rowley però el Greg va dir: -Jo he menjat el formatge.

I tothom va fugir correns i el Rowley va tornar a ser amic del Greg.

Recomanació: El recomano perquè és divertit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *