CINQUÈ VIATGE AL REGNE DE LA FANTASIA

En Gerónimo un dia es va voler preparar per pujar la muntanya de Ratolònia. I quan va sortir de la tenda es va trobar al seu nebot , en Benjamí, que li va  dir que anés a la muntanya i que ell també hi volia anar . Hi van anar i ell a mitja muntanya es desmaià i somià que feia  un cinquè viatge al regne de la fantasia. Al regne dels elfs hi trobà a l’elf que li va enviar la carta, i també hi coneix a la reina dels elfs i  a la de les fades; es separen en grups tots i el Gerónimo .El que li va enviar la carta i els altres elfs arreglen el jardí dels elfs i al Gerónimo li donen una armadura .El Gerónimo marxa al regne dels terrícoles on s’hi trobaren una piscina apestosa que és una de les olors del llibre . Al final es desperta en Gerónimo d’una ruixada d’aigua freda …..

He tardat bastant en llegir-me’l .

Els recomanaria als nens de 3r i 4t perquè hi ha molts dibuixos i decoracions.

De 3 octubre de 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *