Això és Hollywood

De Què llegeixes- cinquè

 

Autora: Ana García-Siñeriz

Il·lustrador: Jordi Labanda

Resum:

La Zoè, en Marc,  l’Àlex, la Liseta i  la gosseta  Kira,  formen part de la banda de la Zoè.

Un dia tot el grup de la Zoè eren al galliner, el seu amagatall,  i llavors van sentir el mòbil de la Liseta,  la van telefonar per dir-li que l’havien escollit per fer el càsting del paper de La noia de l’arc de sant martí, perquè un actor havia tingut de marxar a Madagascar, i feia la sèrie amb la Matilda, la germana de la Zoè. La Liseta marxava a Hollywood i la banda de la Zoè la seguia per descobrir el misteri que envoltava el rodatge de la pel·lícula de la Matilda.  Els amics van anar  Hollywood  a resoldre el cas i per espiar el rodatge. La Zoè  es va presentar al càsting, la van escollir i va fer la pel.lícula. La Zoè i la seva banda voltaven pel carrer,  els paparazi no paraven de fer fotografies a la Zoè. La Zoè va posar  les mans al ciment  i les va poder treure però en Leo Fiber, un actor  de la sèrie, també les va posar  i s’hi va quedar enganxat, no les podia treure. El van portar a l’hospital i no va poder sortir a la sèrie i van haver d’ escollir al Mess Ceballot Maxuell que no parava de fer petons i li feia pudor la boca. La Zoè, la Matilda i la banda van a anar a una botiga de moda per comprar un vestit per als POSCAR . La Matilde desapareix i la banda la busquen,  van trobar pistes i van anar a preguntar a casa de la Norma Swann. Al final a la Matilda i a la banda els nominen als premis POSCAR i després marxen a los Angeles.

Recomanació: aquest llibre és de misteri i molt interessant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *