TINA, SUPERBRUIXA I LA MÀGIA DEL CIRC.

Autora: Knister.

Il·lustracions: Birgit Rigiert.

Editorial: Bruño.

Tip: Novel·la.

Resum: La Tina és una superbruixa. Un dia els seus pares li diuen que haurà d’anar al circ i la Tina hi volia anar la primera amb la seva amiga Monica i per aconseguir la primera entrada va buscar en el seu llibre de màgia.
I va trobar un encanteri de màgia . I li va dir al seu germà Dani si volia que li ensenyés el truc que tancava la llum i la encenia. La Tina es va ficar darrera de l’interruptor, va dir el truc que el feia canviar de opinió, però al final van tota la familia al circ perquè la Tina veu que era una mala idea.

FI!!!!!!!!!!!!

Recomanació: Aquest llibre és molt emocionant, a mi em va agradar tant que me’l vaig llegir en un dia i mig!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *