Junie B. Jones va a casori

Titol: Jonie B. Jones va a casori

Autor/a: Barbara Park

Il·lustrador/a: Denise Brunkus

Lloc de publicació: Barcelona

Editorial: Brúixola

Any: 2010

Genere literari: novel·la

Resum: Aquest llibre va d’un nena que a l’hora del pati el seu novio la deixa, perquè vol perseguir altres nenes, i jugar amb tothom, ella s’enfada, però quan arriba a casa la mare li diu que la seva tieta es casarà. La Junie B,  s’alegra molt, es porta molt bé, i fa les coses que fan les donetes, perquè ho vol ser. Decideix que seria la dama d’honor, truca a la seva tieta i li explica, però hi ha un problema, el novio de la tieta ja li havia demanat a la seva germana petita, i li diu que serà la suplent. Al casament la Junie B, agafa uns quants pètals del cistell de la Ruth, la dama d’onor i la Ruth s’enfada, però ho expliquen a la tieta i llavors es fan amigues.

Opinió personal: Aquest llibre m’ha agradat molt, aquesta col·lecció m’agrada molt i es molt divertida. La nena va a casori per primera vegada, coneix a la germana del novio de la seva tieta i acaben fen-se molt amigues.

 

 

 

Júlia Sans

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *