Les notes secretes de la Wanda

Autor: Dagmar Geisler.

Editorial: Cruilla.

Títol Original: Wandas Geheime Notizen.

Lloc de publicació: Barcelona.

any de publicació: 2011.

Gènere literari: D´amistat i aventures.

Resum del llibre:
La Wanda no s´ho pot creure. Precisament en Fabian Schilling, el mestretites més repel·lent de la classe, se´n va a viure al costat de casa seva. I amb tota la família, que segur que és tan espantosa com ell. Ja és prou dur suportar-lo a classe des que va arribar, fa més de quatre setmanes. Però`tenir-lo com a veí…. això ja és massa! La Wanda ho té ben clar: els Schilling han de desaparèixer, i de seguida! Amagar-los un peix mort a casa és el primer punt de la llista de la Wanda…

Recomanació: a mi m’ha agradat molt i us el recomano.

Opinió personal: És molt divertit.

De Què llegeixes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *