NO N’ENCERTES NI UNA

De Què llegeixes?

Autora: Elena O’Callaghan i Duch.
Il·lustradora: Teresa Martí Illa.
Lloc de publicació: Barcelona.
Editorial: Casals Jove.
Any: 2004.
Gènere literari: Misteri
Breu descripció del llibre:

Aquest llibre tracta d’un nen que es diu Toni, un nen despistat, que ha d’estudiar per l’examen de Socials i ell com sempre no ho fa. De cop sent passes cap a la seva habitació, són les passes de la mare que li vol pregunta la lliçó, en Toni obre el llibre per la primera pàgina que troba i es fica en posició  d’estudiar, la mare entra i li pregunta si vol fer un repàs amb ella, el nen mira ràpidament la pàgina i hi veu una foto que li fa un llengot, en Toni salta, la mare marxa, el nen no sap qui es l’home de la foto, ho descubrirà  o només haurà sigut un miratge? És un gran misteri.
Raons de la recomanació:
Jo recomano aquest llibre perquè té molta informació i a més a més  té parts còmiques.

AINA FONTANET GISPERT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *